Τρόποι Αποστολής

1. ACS Courier (παράδοση στον χώρο σας)
Τα προϊόντα αποστέλλονται με την ACS Courier σε όλη την Ελλάδα. Η ελάχιστη χρέωση αποστολής είναι 2.70€ για δέματα έως 2 κιλά. Τα έξοδα μεταφοράς μεταβάλλονται ανάλογα με το συνολικό βάρος της παραγγελίας σας. Για να δείτε την αξία των μεταφορικών βάλτε τα είδη που σας ενδιαφέρουν στο καλάθι αγορών.

ΠΑΡΑΔΟΣΗ : Για προϊόντα που είναι άμεσα διαθέσιμα, ο χρόνος παράδοσης είναι 1-5 εργάσιμες μέρες ανάλογα με την περιοχή σας και την ώρα υποβολής της παραγγελίας σας. Σε περίπτωση έλλειψης αποθέματος, ενημερώνεστε τηλεφωνικά ή με e-mail για τον τελικό χρόνο παράδοσης.

2. Παραλαβή από το κατάστημα
Στην περίπτωση που κατά την αγορά σας, επιλέξετε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημά μας ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑΣ 42 , Σπάρτη Λακωνίας, θα πρέπει να προεξοφλήσετε την παραγγελία σας σε κάποιον από τους τραπεζικούς λογαριασμούς της εταιρίας μας (όπως αναφέρονται στους τρόπους πληρωμής) και αφού λάβετε τηλεφωνική κλήση ή e-mail επιβεβαίωσης από εμάς ότι τα προϊόντα βρίσκονται στο κατάστημα και η παραγγελία σας είναι έτοιμη, μπορείτε να περάσετε να την παραλάβετε.